Over ons

Het bedrijf STRATUS is van start gegaan in 1992 met een revolutionair idee. Iets werkelijk doen tegen inbraak. Niet alleen via een alarmsysteem signaleren dat er iemand onbevoegd aanwezig is op een bepaalde plaats maar daadwerkelijk direct actie ondernemen.

Het idee was eigenlijk heel simpel maar zeker zo doeltreffend zoals inmiddels is gebleken. Wat je niet ziet kun je ook niet meenemen! De mistgenerator….. Het idee werd eigenlijk geboren in een discotheek. Daar werd reeds met mistgeneratoren gewerkt om effecten te creëren. Met dit idee, maar versterkt, zou het mogelijk moeten zijn inbrekers een halt toe te roepen. En dat is ook gebleken.

Gestart werd met bestaande mistgeneratoren. Al snel bleek dat deze niet geschikt waren voor dit doel. Daarom werd een eigen generator ontwikkeld. Sinds enkele jaren is STRATUS zo ver dat een professioneel apparaat voor u klaar staat om inbrekers te weren. Volledig aangepast aan de wensen van de gebruiker en beveiligingsindustrie is het nu mogelijk de schade bij inbraak aanzienlijk te beperken. Tientallen successen zijn inmiddels geboekt.

STRATUS is al actief in heel Europa en ver daarbuiten. Steeds meer mensen erkennen dat STRATUS mistgeneratoren hun helpt tegen de gevolgen van een inbraak. Nee, voor inbrekers is er geen toekomst meer. Een veilig gevoel zo’n STRATUS mistgenerator.

Na activering door het alarmsysteem zal de STRATUS mistgenerator in luttele seconden de ruimte vullen met een ondoordringbare dichte mist. Goederen zijn niet meer te zien en kunnen niet meer worden ontvreemd.

Met een mistgenerator voorkomt u de diefstal van uw waardevolle bezit of winkelvoorraad. Het is de perfecte uitbreiding op een al reeds bestaand alarmsysteem waar de mist installatie ook op aangesloten kan worden.

Voor een optimale werking van uw installatie is maatwerk essentieel. Tevens denken wij graag met u mee voor de juiste installatie en aansluiting voor u.